lauantai 3. syyskuuta 2016

"Luoman luoma maisema"

Vaikka sitä ei täältä studioblogistani huomaakaan niin melkoisen hyvään tahtiin on tuolla atelieerissa kesän aikana maalauksia syntynyt. Ei vaan some-maailma niin paljon nappaa, että joka sutimisesta tänne jotain innostuisi päivittämään. Sitäpaitsi maalatut työt ovat menossa näyttelyyn ja on varmaan kohtuullista, että näyttelyssä kävijät ne ensimmäiseksi voivat nähdä.

Jos tähän nyt siis ei ole siveltimellä luotuja maisemia niin laitanpa kuvia millaisia maisemia syntyi kun keväällä traktorilla ja kylvökoneella rupesin maisemanluomishommaan. Yksi monista pellonkäyttömuodoista nykymaataloudessa on nimittäin sellainen kuin monimuotoisuuspelto/maisema. Siispä päätin kylvää eräälle pikkulohkolle auringonkukka/hunajakukka seosta ja nyt puintiajan jälkeen tuo peltotilkku loistaa keltaisena kun muualla alkaa jo kohta syksyn tuntua olemaan. Tässä siis P Luoman luomaa maisemaa tuolta vastarinteestä nähtynä:


Samasta paikasta zoomattuna vähän intensiivisempä näkymä, kannattaa klikata kuva suuremmaksi:


Ja ihan lähikuva vielä:


Yli parimetriseksi kasvava auringonkukka on melkoisen massiivisen näköinen kasvi:


Saapa nähdä kun tuo komeus syksyntullen ruskistuu ja repsahtaa niin mikä on sitten näky! Kasvusto on säilytettävä talven yli mutta riittääpä ainakin linnuilla syötävää näillä nurkilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti