torstai 9. huhtikuuta 2015

Musiikkia välillä...


Tällainen öljyvärimaalaus-aiheinen "lokikirja" lienee suht' kuivakkaa luettavaa...varsinkin jos ei vaikka itse maalaa tai taidemaailma ei muutenkaan ihan likeltä liippaa  niin voi tuntua yhtä tylsältä kuin jos  itse alkaisin katselemaan miten maali kuivuu vastamaalatussa taulussa!

Muistelen, että Youtube videoita ei tähän blogiin ole aina saanut liitettyä mutta nyt näkyy onnistuvan.
Laitankin siis vaihtelun vuoksi mielimusiikkiani. Ihan en usko, että ikä vielä olisi tehnyt tehtävänsä mutta melkeinpä tuo musiikinkuuntelu klassiseen painottuu ja maalatessa pelkästään siihen. Tässä musiikinlajissa on se puoli, että vähänkin harvemmin kuultua ei tunnista jos ei nyt ihan totaalinen friikki ole. Monta kertaa kuulee jossain melodianpätkän joka jää mieleen...näin kävi tässä yhtenä sunnuntai-iltana kun huoltoasemalta lähdin niin autoradiosta kuului hetki kaunista melodiaa ja tämä kaunis hiljainen sävel jäi päähän soimaan. Kuulutustakaan ei kuulunut mutta ajattelin, että laulaja olisi voinut olla vaikkapa Elina Garanca joka lauloi ihan outoa Ave Mariaa. Tämä latvialainen mezzosopraanohan lienee tai ehkä jo onkin tämänhetken tunnetuin sopraano, jonka siis kaikki vähänkin klassista kuuntelevat kyllä tunnistavat!

Nykyään kun on tämä netti niin mikään ei jää enää piiloon. Tässä tapauksessa niinkuin jo usein aiemminkin tuntematon musiikkikappale sitten myöhemmin löytyi kun hain kyseisen radioaseman ja oikean ajankohdan niin sieltä löytyi soittolista, josta oli sitten helppo todeta mikä laulu oli kyseessä. Sen jälkeen olen tämän muutamankin kerran kyllästymättä kuunnellut!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti